Aktier: Invester i de store – Berkshire Hathaway – eksempelvis

Holdingselskabet Berkshire Hathaway er paraply over en række andre spændende selskaber – gang på gang kommer Berkshire ud med resultater, der overrasker overordentligt positivt og med overraskende store resultater. Man kan påviseligt sige at der er en flot trackrecord og et alpha, som er værd at lægge mærke til når man kigger i retning af Warren Buffet og analytikernes forventninger bliver overgået gang på gang, når det handler om Warren Buffets flotte resultater, der outperformer markedet gang på gang og som hver gang stiger en tak mere.

Gå over åen efter vandet

De amerikanske aktieselskaber er blandt verdens største – herom hersker der ingen tvivl. Med de største aktieselskaber i porteføljen får du et godt ekstrakt af, hvilke toneangivende aktier, der er tegner aktiemarkedet – Sådan er du sikret, den allerbedste eksponering mod stigninger (og fald). Og ved at have penge investeret i velbeskrevne selskaber, får du den sikkerhed, der er i at være investeret i konsoliderede selskaber, der har potentiale til at holde kursen pænt oppe og muligvis også skabe mere vækst og et længerevarende solidt afkast, der kan folde sig ud over tid.

Selv eller via mægler

Du kan investere selv, eller du kan benytte dig af en kapitalforvalter. Det er en temperamentssag og et spørgsmål om at mærke efter, hvor dine egne ressourcer bruges bedst muligt. Måske var det bedre, at bruge tiden på at passe din virksomhed, dit job, din familie eller dine fritidsinteresser – og så lade den professionelle forvalter gøre arbejdet med, at investere formuen.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hold styr på regnskabet med den rigtige kasseoptælling

Find den A-kasse der er rigtig for dig!

Boliga og Boligsiden – et godt værktøj til boligsøgende!