Invester i både aktier og obligationer

Investeringer skal ske som en blanding mellem aktierne og obligationerne. Ved at mikse det man vælger at investere i, får man det højeste udbytte. Aktier er det væsentligste, der er at tage med ind i porteføljen; fordi det er på aktiefronten, at der PÅ LANGT sigt er mest at hente ind. Statstikker gennem de seneste år viser, at netop aktier giver det højeste afkast – ja, der er op- og nedture på aktiemarkederne, men i det lange løb er det altså aktier der har vist sig mest leveringsdygtige i at skabe overskud – eller som det også kaldes – alfa – til investor.

Vælg forskellige ud

Indenfor aktier skal forskellige sektorer være repræsenterede, og dermed er man sikret, at der er sat midler på udvalgte områder – så man ikke risikerer, isoleret set, kun at få investeret i enkelte sektorer.
En måde at vide sig sikker på er, at man kan sørge for at læse godt ind i emnet – så man har den fornødne viden på området og så man kan løfte den til tider store opgave, det kan være at sammensætte en god og rigtig portefølje. Visse allokeringer skal være med og der skal altså være både aktier og obligationer repræsenteret i den gode portefølje.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hold styr på regnskabet med den rigtige kasseoptælling

Find den A-kasse der er rigtig for dig!

Boliga og Boligsiden – et godt værktøj til boligsøgende!