Investering i aktier – Vent og tag det roligt

Aktieinvestering kan være en svær disciplin at tage hånd om og skabe afkast ud af. Men med indsigt, erfaring og ro i maven – for eksempel gennem en professionel forvalter – er der håb forude. Lidt staldtips kan man dog gavne.

Der kommer altid en sporvogn og en pige til…

Du skal ikke købe, når alle andre køber; for de der kun er ude at investere, når de der kommenterer markedet er optimistiske ender ud med at betale en til tider meget høj pris for en tryghed, der ofte viser sig at være falsk. I stedet skal man væbne sig med tålmodighed og vente – der kommer nemlig ALTID en lige så god eller måske endog bedre købsmulighed.

Investering: Det vigtigste er at have en strategi

Det allervigtigste er at have en strategi for, hvordan der investeres og så holde fast i den – uden slinger og usikkerhed i valsen. Bortset fra alt for stor og alt for risikovillig tilgang så er den fejl de fleste begår, at de omsætter alt for meget; al for meget handel giver alt for minus i de resultater, der trods alt kan præsteres. Omkostninger til handel æder overskuddet op, og man bliver for opslugt af, at følge markedet op og ned hele tiden – det betyder at man kan komme til at miste sit overblik og det overordnede fokus – på sigt skader det det langsigtede perspektiv om at skabe alpha over tid.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hold styr på regnskabet med den rigtige kasseoptælling

Find den A-kasse der er rigtig for dig!

Boliga og Boligsiden – et godt værktøj til boligsøgende!