Investeringsverdenen: Skarpt fokus og vidtskuende

Som man ofte siger er tid penge og så gælder det jo også den anden vej rundt: Penge er tid. Med en let omskrivning kan man sige, at med tiden kan en given sum blive til rigtig mange penge. Hvis ellers beløbet er investeret rigtigt.

Det er alfa og omega

Alfa og omega er at man er sikker på hvor lang en horisont man har at investere efter; for det er med den at, man kan sætte rammerne for det man sætter til side og placerer i et investeringsmiljø. Naturligvis er det allerbedste at kunne afse meget lang tid til at investere i – for på den måde oplever man et godt tidsspand, som formuen kan arbejde i.
Antallet af handler skal gerne begrænses mest muligt; for på den måde skærer man ikke i formuen og man devaluerer ikke formuen gennem for hyppige transaktioner. Man kan sige, at hver gang man træder ind og ud af investeringer så koster det – det er bedre at stå fast på stedet.

De afstemte forventninger er gode at have

Formue eller opsparing skal gerne placeres et godt og lukrativt sted. Et sted hvor beløbene kan vokse sig store. Det handler om at have afstemte forventninger i forhold til, hvad der kan komme ud af de beslutninger, man har taget.

Væsentligste parametre er:

  • Tid – som i tiden der spares op, og tiden hvor pengene er investeret.
  • Afkast – det udkomme eller afkast, som investeringen giver og samtidig det beløb, der kan reinvesteres.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hold styr på regnskabet med den rigtige kasseoptælling

Find den A-kasse der er rigtig for dig!

Boliga og Boligsiden – et godt værktøj til boligsøgende!