Miks dine aktier med obligationer

Hvis blot du husker, at blande de produkter du investerer i, så har du sikret dig, at porteføljen når hele vejen rundt om alle aktivklasser. Din formuesammensætning skal være struktureret således, at du ved, du er nået hele vejen rundt på hylderne.
Vækst videre udvikling, sammen med stabilitet, sikres via diversifikation i porteføljen. Der skal blandes imellem de forskellige papirer. Det betyder, at der skal vurderes, hvorvidt det er de rigtige papirer, der er i formuesammensætningen – Der skal være aktier fra mange forskellige områder – fra mange forskellige brancher og med mange forskelige scenarier for øje. Dertil kommer obligationerne, som skal være stabile og rolige, enten som stats- eller som god solid og velkonsolideret dansk realkredit.

De bevægelige aktier

Aktier følger markedets udvikling op eller ned – alt efter, hvordan samfundets konjunkturer ser ud. Når der er større uro på verdens aktiemarkeder – kan det øjeblikkelig ses på kursernes udvikling – hvem sælger, hvem køber, og hvem er potentielt på vej til at kunne påvirke kurserne i enten positiv eller i negativ retning.

De rolige obligationer

Obligationer er ro i porteføljen – Obligationerne er stabilitet eller rygrad i enhver formuesammensætning. De kan være: Stats-, real- eller en sjælden gang endog (undtagelsesvis) virksomhedsobligationer.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hold styr på regnskabet med den rigtige kasseoptælling

Find den A-kasse der er rigtig for dig!

Boliga og Boligsiden – et godt værktøj til boligsøgende!