Vælg selv investeringsstrategi

Det er vigtigt, at vælge selv, når der skal findes investeringer og tages særlige papirer ud, som man kan investere i. I stedet for at gå flokmentalitetsvejen skal du være selektiv og vælge investeringsemner ud, som er relevante, og som du aktivt har taget stilling til.

Du skal være til både aktier og obligationer

Invester i både aktier og obligationer; for det er vigtigt, at blande aktierne og obligationerne med hinanden, så man har en velafbalanceret portefølje, der ikke er for heftigt eksponeret mod volatilitet og uro på finansmarkederne.

Godt beskrevne og nøje udvalgte

Aktierne, du vælger ud, skal være i velbeskrevne selskaber, der har en pålidelig og valid track-record. Kun gennem de bevidste valg er du sikret investeringer, der kaster tilstrækkelig meget af sig. Aktieinvesteringer skal være langsigtede, og de skal være pålidelige med en vis grad af gennemsigtighed – man skal, så at sige vide, at der ikke er fejet noget som helst ind under gulvtæppet, når man skal investere sine midler i et godt og bæredygtigt koncept, der kan give et fornuftigt afkast.

Obligationer, men ikke i virksomheder

Obligationerne du vælger at investere i, bør være velafprøvede real- eller statsobligationer. Vælg ikke virksomhedsobligationerne ud – for dem er det for risikabelt, at investere i – i hvert fald sådan som konjunkturerne ser ud for nuværende.
Du kan vælge at gå selv, når der skal investeres, eller du kan etablere en aftale med en dygtig og professionel kapitalforvalter eller porteføljemanager, som kan hjælpe dig bedst muligt med at få styr på dine investeringer, og den måde du vælger, at lade dine penge forvalte på.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hold styr på regnskabet med den rigtige kasseoptælling

Find den A-kasse der er rigtig for dig!

Boliga og Boligsiden – et godt værktøj til boligsøgende!