Sælg din bolig på BoligaSelvsalg for 499 kr. pr. måned

Det er nu blevet lige så nemt at sælge sin bolig som at sælge sin bil!

Boliga.dk som vi alle kender som en pandang til Boligsiden.dk hvor man kan danne sig et overblik over hvad der er til salg af boliger, prisudvikling, liggetider og meget meget mere er nu også blevet en del af det danske ejerboligmarked på mæglersiden når det gælder salg af bolig.
Som noget helt nyt har Boliga.dk skudt deres “ejerdomsmæglervirksomhed” BoligaSelvsalg igang.

Er det besværligt? og hvordan gør man?

Det virker meget nemt og overskueligt at komme igang med sit boligsalg. Kort beskrevet skal du gå ind på www.BoligaSelvsalg.dk, oprette dig som bruger og så bare sætte din bolig til salg.
Rent praktisk skal der bare indtastes:1: Adresseoplysningerne
2: Sæt en pris
3: Lav en god overskrift
4: Lav en tekst
5: Upload billeder
6: Aktiver boligannoncen
Nu er din bolig sat til salg på BoligaSelvsalg.dk og vil også blive vist på Bolia.dk der hver måned har over 800.000 besøgende.
Det virker da overskueligt!

Hvem forsøger BoligaSelvsalg at få som kunder?

Boliga prøver med denne satsning at ramme de 10% af alle boligsælgere der ikke sælger gennem en ejendomsmægler i dag. Det vil sige dem der bl.a. prøver at sælge deres bolig i Den Blå Avis samt på en opslagstavle fx i et supermarked og lignende.
Adm. direktør i Boliga, Tim Jensen udtaler idag til Børsen.dk:
”Fremtidens bolighandel finder sted på nettet, og vores mål er at samle selvsælgere, der i dag er henvist til at oprette sig på en masse mindre websites, som ikke har den samme synlighed over for boligkøberne,”
Han udtaler yderligere:
”Nogle er måske stadig lidt nervøse for at stå for det hele selv, og derfor har vi lavet en pakkeløsning, som gør det billigt, nemt og ikke mindst trygt for boligsælgere og -købere, så de ikke behøver at bekymre sig om de juridiske ting ved handlen,”

Hvad får man for pengene og hvad koster det?

Ud over at købe selve “salgsannoncen” for de 499 kr./md. er det også muligt at købe forskellige pakker der indeholder tilstandsrapport, advokatbistand, billeder af boligen m.m.
Man kommer langt for omkring 15.000 kr. hvilket er en tiendedel af hvad det koster hos en mægler i den dyre ende.

Bliver det en succes?

Denne nyhed fra Boliga er stadig så ny at der ikke findes salgsstatistikker endnu, men det bliver spændende at følge.
Selvom Boliga går efter de 10% af alle boligsælgere, der ikke sælger gennem en mægler, kan man godt forestille sig at BoligaSelvsalg kommer til at får del i nogle af de 90% der d.d. sælger gennem en ejendomsmægler. Dette koncept er nytænkende og et koncept der er væsentligt billigere for boligsælgeren set i forhold til at sælge gennem en ejendomsmægler. 

Er denne måde at sælge på noget for dig?

Der findes jo efterhånden mange måder at sælge bolig på og her vil jeg anbefale dig at du læser vores artikel omkring det at vælge den rigtige ejendomsmægler første gang hvor vi går mere i dybden med hvilke måder der findes, hvordan man finder den rigtige mægler samt pris.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hold styr på regnskabet med den rigtige kasseoptælling

Find den A-kasse der er rigtig for dig!

Nyt 30-årigt 3% Obligationslån er åbnet – kan du spare penge?